Press "Enter" to skip to content

Nieuwe website

Het hing al een tijdje boven de markt, maar plotseling was het zo ver, de server van www.schaakclubenpassant.nl ging uit de lucht. Er waren al wat voorbereidingen getroffen, maar na een paar dagen ‘op zwart’ weer online zijn. Wat u nu voor u ziet is een geheel nieuwe website, zowel voor als achter de schermen een stuk moderner.

Er moet nog wel een hoop gebeuren. Allereerst het invullen van tientallen pagina’s, nu is het allemaal nog een beetje leeg. Hulp daarbij is welkom, vraag maar hopelijk blijft het daar niet bij. Een van de voordelen van de nieuwe website is dat het een stuk eenvoudiger is om zelf (nieuws)berichten, partijen en dergelijke online te zetten, dus laten we dat vooral gebruiken. Als je wil helpen, vraag gerust om een account. Wees niet bang, de site is vooralsnog nog vrij ‘woest en ledig’, dus het is amper mogelijk om het verkeerd te doen. En het hostingbedrijf maakt elk uur een backup.

Technische ondersteuning bij de nieuwe site is ook welkom. Voor de kenners: het werkt met WordPress. Bovengetekende kan ermee werken maar is geen expert, zeker als het gaat om vormgeving. Het kan vast nog mooier!

Er is een backup gemaakt van de oude website, zowel de 1000+ nieuwsberichten als de foto’s en dergelijke. Het is de bedoeling om dat toegankelijk te maken, maar dat gaat nog wel even duren…

Nog een laatste opmerking: de email-aliassen (voorzitter@schaakclubenpassant.nl en dergelijke) werken vooralsnog niet. Dat wordt hopelijk snel gefixt.

3 Comments

 1. Martmans Martmans

  Ben erg benieuwd!

  • JR JR

   Benieuwd naar wat?

 2. JR JR

  Voorlopig heb ik comment filtering maar uit gezet, te veel gedoe, dus voortaan moeten reacties direct online komen. Als er te veel spam van komt verandert dat misschien, maar dat zien we dan wel weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *