Press "Enter" to skip to content

Kampioens-drieluik met SG Amersfoort

De komende weken staat er een mooi drieluik met de zuiderburen op het programma. Drie slotrondes EP – SGA, allemaal tussen de nummers één en twee! Een pluim voor de competitieplanner…

Het bal wordt geopend door het vierde, uit op 21 april. Vooruit, DBC staat wel tijdelijk eerste, maar die hebben hun laatste wedstrijd al gespeeld dus zijn sowieso kansloos voor de titel. De onderlinge SGA-EP is een rechtstreeks kampioensduel.

De meest prestigieuze wedstrijd is ongetwijfeld die in hoofdklasse C. EP heeft aan een gelijkspel genoeg, maar vlak SGA – aangevoerd door gruttertim – zeker niet uit. Plaats van handeling is de gezamenlijke slotronde in het eigen denksportcentrum, op donderdag 11 mei.

Last but not least is het de beurt aan EP3, thuis op 26 mei. Hier staat er alleen niks meer op het spel; met een nederlaag bij OZU verspilde het derde deze week alle kampioenskansen. De tweede (promotie)plek is nog wel haalbaar.

Ook voor EP2 staat er overigens een mooie slotronde op het programma; winst in Wageningen (10 mei) betekent handhaving, verlies degradatie.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *