Viertallen apen elkaar na

2016-12-03

De beide viertallen van EP speelden deze week een uitwedstrijd. Nadat beide teams hun eerste wedstrijd met 3-1 gewonnen hadden, mochten ze nu proberen om met een overwinning het winterkampioenschap veilig te stellen:

Op donderdag speelde het 1e viertal een uitwedstrijd bij Ons Genoegen. Ook deze wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning. Namen en rugnummers:

Ons Genoegen 1 En Passant 1 1 - 3
1. Jan Escher Dion de Graaf 0,5 - 0,5
2. Ernst Schroth Thomas Reichardt 0 - 1
3. Gert Sepers Jeroen Gootjes 0,5 - 0,5
4. Vincent Kempen Mart Woudenberg 0 - 1

Het 2e viertal ging een dag later ook naar Amersfoort, maar dan voor een bezoekje aan het lokale Schaakgenootschap. Ondanks een snelle 1-0 achterstand - uit piëteit zullen we u de details besparen - wist ook dit team met 1-3 te winnen. Een persoonlijke mijlpaal was de eerste externe overwinning van Gia Shwan.

Amersfoort 1 En Passant 2 1 - 3
1. Martijn van der Zwan Mike Ruitenbeek 0 - 1
2. Luc Kepers Jacob de Graaf 0 - 1
3. Andre Corpeleijn Gia Shwan 0 - 1
4. Luuc Baltus Alexander van de Mheen 1 - 0

Beide teams kunnen nu een tijdje genieten van de koppositie, pas op 24 januari (thuis) komen ze weer een in actie.