Deadline jaarboek: 15 september

2014-08-28

Dit najaar zal er een jaarboek verschijnen over het afgelopen seizoen 2013-2014. Dit boek moet een beeld gaan geven van het afgelopen (schaak)jaar in alle opzichten. Het is de bedoeling dat er voortaan jaarlijks een dergelijk boek gaat verschijnen. In de afgelopen jaren zijn er al mooie boeken verschenen over En Passant 1, dit boek moet qua opzet veel breder worden. Aan bod komen dus o.a. de externe teams, jeugd, interne, (toernooi)verslagen, analyses, de Europa Cup, enz. enz. enz.

Het clubblad in zijn huidige vorm houdt daarmee op te bestaan. Dit is o.a. ingegeven door het feit dat het clubblad als nieuwsmedium in de afgelopen jaren steeds minder relevant is geworden, omdat nieuws en verslagen al via deze website verspreid worden.

Voor dit boek zijn we op zoek naar verslagen, foto's, krantenknipsels, partijen, anekdotes, .... Om een zo compleet mogelijk boek te kunnen samenstellen, is alles welkom! Kopij kan worden ingeleverd bij Jan Willem Schoonhoven: janwillem apenstaartje jijbent.nl.