EP4 en SGS-bekerteam: 10 uit 12

2013-12-10

Index  < Vorige  Volgende >

Een week en een dag na het sinterklaasfeest kwam er opnieuw een heerlijk avondje voor de En Passanters. Het SGS-bekerteam wist thuis met 3,5-0,5 te winnen van DBC, op voorhand geen makkelijke tegenstander. Maar waar DBC niet in de sterkste samenstelling opkwam, was EP juist versterkt door het meespelen van supersub Richard Vedder, die de zieke Arie van den Hoogen verving.

Uitgerekend Richard, die lang beter leek te staan, wist als enige niet te winnen. Arie van Diermen en Dick de Graaf sleepten vervolgens de winnende punten binnen. Jan-Matthijs "Ik haat verliezen" van Leeuwen stond slechter maar bleef knokken. Uiteindelijk wist hij op miraculeuze wijze nog het volle punt binnen te slepen, wat het feest compleet maakte.

Een kilometer of 10 verderop was En Passant 4 een maatje te groot voor Baarn 2. Vijf overwinningen en drie remises zorgden voor een 6,5-1,5 overwinning. EP4 blijft bovenin meespelen, de nog puntloze Baarnaars zullen moeten strijden tegen degradatie. Gert Reichardt schreef een verslag.

Persoonlijke uitslagen: SGS-bekerEP4