Nieuwe website?

Onlangs werd duidelijk dat de huidige EP-website op z'n eind loopt. Na 13 jaar wordt de achterliggende software(versie) binnenkort niet meer ondersteund door de hosting provider. Natuurlijk zouden we een andere provider kunnen zoeken, maar logischer is om iets geheel nieuws op te zetten, waarmee we tot het eeuwfeest vooruit kunnen.

Inmiddels is al het materiaal van deze site (in ruwe vorm) gearchiveerd, zodat het in ieder geval bewaard blijft. Aan een nieuwe website wordt voorzichtig gewerkt. EP'ers (of handige neefjes daarvan) die daarbij kunnen helpen zijn van harte welkom, met name op het gebied van:
- Grafische vormgeving
- Invulling geven aan de website (alle pagina's moeten opnieuw aangemaakt en gevuld worden)

Uitgebreide technische kennis is niet per sé nodig; een van de doelstellingen is dat het makkelijker wordt voor leden om iets op de site te zetten. Vergelijkbaar met bijv. www.schaaksite.nl, waar in principe iedereen artikelen op kan zetten.

Mocht je hierbij kunnen helpen, of iemand kennen die hierbij kan helpen, laat dan svp weten aan het bestuur.

03-09-2022