Update externe competitie

Uiteraard ligt in deze tijd ook de externe competitie stil. Hierbij een kleine update van hoe de zaken ervoor staan.

KNSB-competitie
Ronde 1 van de zaterdagse KNSB-competitie is uitgesteld van 31 oktober, naar 17 april 2021.
De eerstvolgende wedstrijd staat gepland voor 21 november, als die ook niet door kan gaan zal die vermoedelijk verzet worden naar mei 2021.
Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren als de restricties langer van kracht blijven, ronde 3 staat in de agenda voor 12 december.

SOS-competitie
In de doordeweekse SOS-competitie is er een update gekomen vanuit de SOS. Zie https://www.soscompetitie.nl/nieuws/consequenties-competitieopschorting/
Als er niet later dan ~  begin januari weer gespeeld kan worden, is de insteek om de achttallencompetitie gewoon te spelen, de vervallen wedstrijden van dit najaar worden dan ingehaald in mei/juni 2021.

De viertallencompetitie is nog in zijn geheel niet ingedeeld, dit gebeurt pas als er weer gespeeld kan gaan worden.
Het is in sommige scenario's nl. ook een optie dat de achttallencompetitie vervalt, met nieuwe aanmelding voor een vervangende (korte) viertallencompetitie

25-10-2020